Veelgestelde vragen 
Wat kost het plaatsen van een opdracht?

Het plaatsen van een opdracht is geheel gratis en vrijblijvend. Bovendien bent u niet verplicht om beroep te doen op een vakman die, naar aanleiding van een geplaatste klus, contact met u opneemt.

Hoe kan ik een opdracht plaatsen?

Klik op ‘opdracht plaatsen’ in het bovenste menu.
Vul de titel in en geef een zo duidelijk mogelijke omschrijving.
Maak kenbaar hoeveel dagen de opdracht actief is, wanneer de werkzaamheden van start dienen te gaan en op welke manier een prijs moet worden bepaald.
Het is steeds een meerwaarde als u een foto of .PDF/.XLS/.DOC toevoegt.

Worden mijn gegevens kenbaar gemaakt in de advertentie?

KlusJobs.be hecht belang aan uw privacy en gaat vertrouwelijk om met persoonlijke gegevens. Dit betekent dat enkel geïnteresseerde vakmannen zicht hebben op uw naam en woonplaats. Bovendien kunnen ze u via het vragenboek bereiken met vragen.
Nadat u zelf heeft aangegeven wie de opdracht krijgt, wordt de door u gekozen vakman per mail in kennis gesteld van de volgende contactgegevens: uw naam, adres, e-mail en telefoonnummer.

Ik heb meerdere opdrachten. Wat nu?

Wij geven u het advies om per opdracht individueel een advertentie aan te maken op KlusJobs.be. Wenst u één bedrijf in te schakelen voor al uw opdrachten, kunt u alle informatie in één opdracht samenvoegen.

Hoe kan ik mijn opdracht verwijderen?

Log in op KlusJobs.be met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens bovenaan op "persoonlijke pagina". Hier wordt melding gemaakt van al uw opdrachten. Door op "afronden" te klikken wordt de opdracht onmiddellijk gesloten en zijn de persoonlijke gegevens niet meer zichtbaar.

Wat te doen bij een conflict?

Neem steeds de eerste stap. Contacteer het bedrijf en probeer onderling een oplossing uit te werken. Geef de andere partij beslist de kans om eventuele fouten of gebreken te herstellen/teniet te doen. Komt u er niet uit? Maak via een aangetekende brief het geschil kenbaar. Geen resultaat? U heeft het recht om een bemiddelaar in te schakelen en/of een juridische procedure op te starten. KlusJobs.be is uitsluitend een platform waarbinnen opdrachtgevers en opdrachtnemers met elkaar in contact treden en kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor een geschil.