Veelgestelde vragen 

Hoe meldt ik mij aan als vakman op Klusjobs.be?
Klik op ‘vakman inschrijven’ in het bovenste menu. Voer vervolgens uw BTW-nummer in ter controle (enkel vakmannen met een geldig BTW-nummer kunnen gebruik maken van onze website). Nadat u alle velden heeft ingevuld en op de knop ‘verzenden’ klikt, ontvangt u een activatiemail. Deze mail dient u te openen en te bevestigen door op de link te klikken.

Bent u nieuw en logt u voor het eerst in, neem dan beslist de tips door. Dan weet u meteen hoe u best gebruik maakt van KlusJobs.be.

Hoe kan ik meteen een prijs sturen?
Onder de opdrachtomschrijving kunt u uw potentiële klant een prijs sturen. Biedingen die u plaatst zijn incl. BTW. Beschikt u over te weinig informatie om een prijs te sturen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de opdrachtgever. Dit doet u via ons vragenboek. Een andere mogelijkheid is dat u hem/haar belt om een afspraak vast te leggen.

Hoe kom ik in contact met de opdrachtgever?
U dient eerst in te loggen, voordat u gebruik kunt maken van KlusJobs. Eenmaal aangemeld heeft u zicht op alle opdrachten en kunt u reageren op interessante opdrachten.

Wat zijn de kosten?
Klik hier voor de prijzen.

Ik kan niet inloggen. Wat nu?
Ondervindt u problemen bij het inloggen, controleer dan het volgende:

- Staat uw caps-lock uit?
- Klik op ‘wachtwoord vergeten’ en vul uw e-mailadres in. U ontvangt vervolgens een code per e-mail, waarmee u uw wachtwoord kunt resetten. Op die manier kunt u opnieuw gebruik maken van KlusJobs.be.

Ben ik verplicht om een opdracht aan te nemen waarop ik reageerde?
Nee! U bent niet verplicht om een opdracht aan te nemen waarop u reageerde. Wenst de opdrachtgever echter graag beroep op u te doen, maak hem/haar dan uit beleefdheid de reden van het feit dat u zich terugtrekt kenbaar. Op die manier beschermt u zichzelf tegen een mogelijk negatieve beoordeling.