Herstellen PVC deur / klik-schuifdeur

Er zijn 2 problemen, een bij de schuifdeur, andere bij de deur. In beide gevallen is het sluiten moeilijk.

1. Klik-schuifdeur: Sluiten verloopt moeilijk en vraagt soms meerdere pogingen. Daarnaast zit er onderaan speling tussen de pvc elementen dus misschien is dit een deel van de oorzaak maar dit lijkt me eerder gevolg van het uithalen van deur tijdens de werken van afgelopen jaar. Het deurbeslag van deze raam is echter vorig jaar volledig vernieuwd dus het slot blijkt volledig normaal te werken; eenmaal de deur op de juiste locatie is.
Het probleem bij deze deur zit bij het sluiten om de onderste zijde van de deur volledig dicht te plooien, tegen het pvc kader. Het vraagt soms meerdere pogingen en lukt enkel als er met de voet wordt bijgeduwd. Eenmaal de deur volledig goed, aansluitend bij raam zit; sluit het slot zonder problemen.

Volgens mij is er een probleem bij de onderste rail, is een stop om de deur naar het pvc kader te duwen.

In bijlage zijn er 2 foto's van de achterdeur.

2. De voordeur heeft speling op het slot en de klink van deze deur zit los. Het gaat in dit geval over een gewone deur waarvan de scharnieren rechts zitten vanuit het appartement naar buiten kijkend, kortom de deur draait naar binnen.
Bij het sluiten is het nodig voet tegen de linkerhoek te houden opdat deur voldoende in kader past. Het slot lijkt me ook niet meer in perfecte staat.

Er is een foto opgenomen van de voordeur.Plaats gratis een gelijkaardige opdracht


Nog geen prijzen gegeven

Gestelde vragen (0)

Nog geen vragen beschikbaar